Koostisosad:

1 suur kana
1 suur sibul
2 porgandit
1 porrulauk
1 naeris (veeranditeks lõigatuna)
2 varssellerit (suurte tükkidena)
2 oksa peterselli
Soola ja valget pipart
Vabalt valitud lisandid nagu mandlid, muna, pasta

Valmistamine:

Pane kana potti, lisa 2l vett ning aja keema, seejärel eemalda vaht.
Lisa suurteks tükkideks lisatud köögi- ja juurviljad, petersellioksad (lehed jäta serveerimiseks), sool, valge pipar.
Keeda väga madalal tulel 2 ½ tundi, lisades vett, kui vaja.
Peale ühetunnist keetmist tõsta kana leemest välja, eemalda liha. Järelejäänud kana tõsta potti tagasi ja jätka keetmist.
Kurna puljong, eemalda üleliigne rasv köögipaberiga või kui oled supi päevaks ette teinud, siis külmikust võttes koori lusikaga üleliigne rasv.
Mõni minut enne serveerimist lisa liha, peenikesed niitnuudlid või mõned muud lisandid ja keeda, kuniks pehmed.

Serveeri hakitud petersellilehtedega.
Supile võid lisada safranit, tüümiani või ka väikese kanamuna.